Om Butikken

Om Butikken

Boesens Sy & Stofhus er en spændende butik, som er beliggende midt i Silkeborg på Nygade 39A – midt i ”latinerkvarteret”, som det også kaldes.

Butikken er indrettet i gammel stil med masser af atmosfære og vi lægger stor vægt på, at vi hele tiden er opdateret med trend og mode og at vi er lagerførende i nyheder indenfor både stoffer og sytilbehør. Blandt andet har vi et stort og omfattende udvalg i bånd, knapper, lynlåse og tråd.

Også spændende ”nipsting”, der er med til at sætte prikken over I’et på din kreation, finder du hos Boesens Sy & Stofhus.

Indehaver Pia Charlotte Boesen er uddannet fra Århus Skrædderskole i 2007, og efter et ophold på Skals Håndarbejdsskole, åbnede vi Boesens Sy & Stofhus i Silkeborg den 1. april 2009.

For hele tiden at være på forkant med tidens trend i stoffer og sytilbehør er vi med på messer, hver gang der er nyt og Vi handler med de bedste leverandører i både ind- og udland.

Det brede udvalg, den fine service og ikke mindst den solide og personlige betjening, er kendetegnet for Boesens Sy & Stofhus. Her vil du altid føle dig ”hjemme”.

Velkommen hos Boesens Sy & Stofhus på Nygade 39A i Silkeborg.